Web Analytics

Drinken

Drinken

Alles over het drankje Drinken
Dit betekent dat drinken elk drankje kan zijn dat gezond en verfrissend is. Een populaire vorm van drinken is bijvoorbeeld smoothies op basis van groenten of fruit. Deze zijn erg gezond, worden vaak gedronken als ontbijt of als tussendoortje en zijn nog eens heerlijk ook.

Daarnaast komt drinken ook voor in de vorm van ayurvedische thee. Ayurvedische thee is een Indiase drank die samengesteld wordt volgens de filosofie van ayurveda. Volgens ayurveda hebben theeën geneeskrachtige en helende werkingen.

Zo kunnen bepaalde soorten thee bijvoorbeeld helpen om stress en angst te verminderen of slapeloosheid te bestrijden. Naast smoothies en ayurvedische theeën is er ook zoiets als infused waters. Dit is het mengen van fruit, kruiden en groenten met water. Dit maakt het drinken gezonder omdat er vitaminen en mineralen worden toegevoegd aan het water zonder dat er suiker aan wordt toegevoegd. Dit maakt het een gezonde variant van frisdrank.

Conclusie


Drinken is meer dan alleen een verfrissend drankje op een warme dag. Drinken omvat elk drankje dat op basis van water is gemaakt en genuttigd kan worden. Er zijn allerlei varianten van drinken die gezond en verfrissend zijn. Van smoothies op basis van groenten of fruit, ayurvedische theeën tot infused waters. Deze drankjes zijn gezond omdat er geen suiker aan toe wordt gevoegd en er wel vitaminen en mineralen worden toegevoegd aan het water. Drinken is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond, en we kunnen er dan ook met volle teugen van genieten.

Drinken blog

Link toevoegen

Link toevoegen